ANN-KERSTINA NIELSEN

Ann-Kerstina Nielsen har arbejdet med grafik siden midten af 90’erne.

Hun er medlem af BKF og Danske Grafikere, samt formand for SAKs Grafiske Kælder.

Medlem af den Internationale kunstnersammenslutning RIIMFAXE.

Hun arbejder med grafikken dels som billedligt udtryk, dels som kommunikationsform.

”Mine grafiske værker er trykt med størst mulig tanke for miljøet, og derfor lavet uden brug af kemikalier og uden at opvarme trykplade såvel som sværte. Jeg har gennem flere år arbejdet ud fra genbrugstanken, med emballage som motiv eller trykplader lavet af genbrugspap og plexiglas. Min måde og tilgang til det grafiske univers gør det muligt at arbejde med børn helt ned til børnehaveniveau”.

Grafik er magi…..                                                                                                                                                     

Sorte fingre, sved på panden og nervepirrende uforløst åndedrag, mens den grafiske trykplade passerer gennem pressen. Det nådesløse NU, hvor filten forsigtigt løftes op og det færdige billede afsløres. Øjeblikket hvor tryksværten har forladt emnet og nu sidder overført og spejlvendt på papirets overflade. Forventningen om og forløsningen i det færdige tryk.

Ann-Kerstina Nielsen har gennem årene vundet flere Internationale priser for sin grafik samt deltaget på anerkendte udstillinger både i Danmark såvel som i udlandet.

Book en prøveophængning i dit hjem inden du foretager dit kunstkøb. Vi kører i hele Danmark og en prøveophængning koster kr. 3.000 – Tilbuddet gælder alle landfaste øer.