OM OS

Vores historie

Billedkunstner/keramiker Per Buk og kunstgrafiker/keramiker Ann-Kerstina Nielsen holder til dagligt til i deres GALLERI NO 44, som har adresserne på:

Ristingevej 29 og 33C, 5932 Humble

Her træder du ind i en skæv kunstnerisk verden. Gå på opdagelse i Ann-Kerstina Nielsen´s mangfoldige grafiske univers og oplev billedkunstner Per Buk´s abstrakte fugle- og fabelfigurer, som fylder væggene. Begge kunstnere arbejder også som keramikere.

GALLERI NO 44 / Maleri & Grafik / Ristingevej 29 – Humble

Kunstnerhuset i Humble på Ristingevej 29 virker, som kunstnernes egne kreative værksteder, lille galleri og mikro café. Her bydes indenfor til et kig bag de kunstneriske processer i Ann-Kerstina Nielsens grafiske værksted, hvor trykpresse og sværte skaber hendes helt unikke grafiske værker der kun trykkes i 1 ex. På 1. salen i denne gamle ejendom fra 1924 har Per Buk sit atelier. Også her kan du kigge bag processen i tilblivelsen på hans fabulerende farverige malerier, tegninger, akvareller og papkasseværker. I tilknytning til kunsthuset er en lille sommercafé med udendørsservering. Hér kan du købe en god kop stempelkaffe, the og stedets specielle egnsromkugler med de tre varianter Koldkrigs Kugler, Kong Humble´s Kugler og Vilde Heste.

GALLERI NO 44 / Keramik. / Ristingevej 33C – Humble

Her i påsken 2023 udvider GALLERI NO 44 i Humble med nyt keramisk galleri. Galleriets to kunstnere Ann-Kerstina Nielsen og Per Buk, har gennem det sidste år arbejdet intenst med den keramiske vej i kunsten. De har gennem vinteren nyindrettet lokalerne på Ristingevej 33C i Humble til galleri og værksted. Stedet blev oprindelig bygget tilbage i 1962 netop til formålet keramisk galleri, men har ligget tomt i en del år. Det er derfor med glæde, at de to kunstnere igen vækker den langelandske keramiske tradition på stedet. Den keramiske kammerovn i værkstedet har brændt ihærdigt her op til åbningen og galleriet sprudler derfor af helt nye værker, som aldrig har været vist før. Det er store ord at tage i munden, men lad os da bare kalde det for en verdensnyhed på Langeland.

Ann-Kerstina Nielsen arbejder med vaser og objekter, hvor en del af leret og elementer i glasuren er fundet rundt om i landskabet på Sydlangeland. Derudover kredser hendes kunstneriske udtryk om emnet krig og overlevelse.

Per Buk viser keramiske skulpturer, hvor man bliver ledt ind i en eventyrverden af figurer, som han kalder Rædsler. Han arbejder med at finde det smukke i livets skævheder. At, vi som mennesker skal huske… skønheden og meningen ofte findes i detaljen.

Det nye keramik galleri har åbent i påsken. Se åbningstider under kontakt.

Vi glæder os til at byde dig indenfor. Du vil samtidig kunne få gode turistinformationer og snak om mulighederne på Langeland… Drømmenes Ø.

Mange hilsner // Ann-Kerstina Nielsen & Per Buk


“Kunst skaber hjem”

Per Buk og Ann-Kerstina Nielsen