OM OS

Vores historie

Billedkunstner Per Buk og kunstgrafiker Ann-Kerstina Nielsen holder til dagligt til i deres GALLERI NO 44, som har adresse på Ristingevej 29, 5932 Humble

Her træder du ind i en skæv kunstnerisk verden. Gå på opdagelse i Ann-Kerstina Nielsen´s mangfoldige grafiske univers og oplev billedkunstner Per Buk´s abstrakte fugle- og fabelfigurer, som fylder væggene. Begge kunstnere har netop startet en proces, hvor de arbejder med keramiske skulpturer. Dette løftes sløret for i nærmeste fremtid.

GALLERI NO 44 – Humble Kunstnerhuset i Humble på Ristingevej 29 virker, som kunstnernes egne kreative værksteder, lille galleri og mikro café. Her bydes indenfor til et kig bag de kunstneriske processer i Ann-Kerstina Nielsens grafiske værksted, hvor trykpresse og sværte skaber hendes helt unikke grafiske værker der kun trykkes i 1 ex. På 1. salen i denne gamle ejendom fra 1924 har Per Buk sine atelier. Også her kan du kigge bag processen i tilblivelsen på hans fabulerende farverige malerier, tegninger, akvareller og papkasseværker. I tilknytning til kunsthuset er en lille café med udendørsservering. Hér kan du købe en god kop stempelkaffe, the og stedets specielle egnsromkugler med de tre varianter Koldkrigs Kugler, Kong Humble´s Kugler og Vilde Heste.

Vi glæder os til at byde dig indenfor. Du vil samtidig kunne få gode turistinformationer og snak om mulighederne på Langeland… Drømmenes Ø.

Mange hilsner // Ann-Kerstina Nielsen & Per Buk


“Kunst skaber hjem”

Per Buk og Ann-Kerstina Nielsen