OM OS

Vores historie

Billedkunstner Per Buk og kunstgrafiker Ann-Kerstina Nielsen holder til dagligt til i deres GALLERI NO 44, som har adresse i Sidsel Bagers Gade, Rudkøbing.

Her træder du ind i en skæv kunstnerisk verden. Gå på opdagelse i Ann-Kerstina Nielsen´s mangfoldige grafiske univers og oplev billedkunstner Per Buk´s abstrakte fugle- og fabelfigurer, som fylder væggene.

GALLERI NO 44Rudkøbing     Sidsel Bagers Gade ligger i forlængelse af Rudkøbings hyggelige gågade Østergade. Et stenkast derfra ligger det fine gamle torv. Sidsel Bagers Gade er med årene blevet en alsidig kunst- og kunsthåndværksgade, som i dag rummer guldsmed, væver, grafiker, keramiker og nu også GALLERI NO 44.

Konceptet i Rudkøbing galleriet er uindrammede papirarbejder og skitser. Alle værker er i mindre formater, hvoraf de mindste starter i en størrelse helt ned til 5×5 cm. De fleste værker er lavet i standardstørrelser så det er let at finde en fin ramme til dem. I galleriets baglokale vises løbende nye udstillinger omkring vores projekt Kunst med børn i Verden. Vi har oprettet og driver en kunstskole i lossepladslandsbyen Sahud Ulan i Manila på Filippinerne.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN.


“Kunst skaber hjem”

Per Buk og Ann-Kerstina Nielsen