OM OS

Vores historie

Billedkunstner Per Buk og kunstgrafiker Ann-Kerstina Nielsen holder til dagligt til i deres GALLERI NO 44, som har to adresser i Sidsel Bagers Gade 8, Rudkøbing og Ristingevej 29, Humble

Her træder du ind i en skæv kunstnerisk verden. Gå på opdagelse i Ann-Kerstina Nielsen´s mangfoldige grafiske univers og oplev billedkunstner Per Buk´s abstrakte fugle- og fabelfigurer, som fylder væggene.

GALLERI NO 44Rudkøbing     Sidsel Bagers Gade 8 ligger i forlængelse af Rudkøbings hyggelige gågade Østergade. Et stenkast derfra ligger det fine gamle torv. Sidsel Bagers Gade er med årene blevet en alsidig kunst- og kunsthåndværksgade, som i dag rummer guldsmed, væver, grafiker, keramiker og nu også GALLERI NO 44.

Konceptet i Rudkøbing galleriet er uindrammede papirarbejder og skitser. Alle værker er i mindre formater, hvoraf de mindste starter i en størrelse helt ned til 5×5 cm. De fleste værker er lavet i standardstørrelser så det er let at finde en fin ramme til dem. I galleriets baglokale vises løbende nye udstillinger omkring vores projekt Kunst med børn i Verden. Vi har oprettet og driver en kunstskole i lossepladslandsbyen Sahud Ulan i Manila på Filippinerne.

GALLERI NO 44 – Humble Kunstnerhuset i Humble på Ristingevej 29 virker, som kunstnernes egne kreative værksteder, lille galleri og mikro café. Her bydes indenfor til et kig bag de kunstneriske processer i Ann-Kerstina Nielsens grafiske værksted, hvor trykpresse og sværte skaber hendes helt unikke grafiske værker der kun trykkes i 1 ex. På 1. salen i denne gamle ejendom fra 1924 har Per Buk sine atelier. Også her kan du kigge bag processen i tilblivelsen på hans fabulerende farverige malerier, tegninger, akvareller og papkasseværker. I tilknytning til kunsthuset er en lille café med udendørsservering. Hér kan du købe en god kop stempelkaffe, the og stedets specielle egnsromkugler med de tre varianter Koldkrigs Kugler, Kong Humble´s Kugler og Vilde Heste.

Vi glæder os til at byde dig indenfor de to steder og du vil samtidig kunne få gode turistinformationer og snak om mulighederne på Langeland… Drømmenes Ø.

Mange hilsner // Ann-Kerstina Nielsen & Per Buk


“Kunst skaber hjem”

Per Buk og Ann-Kerstina Nielsen