PER BUK

Per Buk udfordrer i sin kunst kreativiteten i et formsprog, hvor han tager udgangspunkt i fabel, fugle og fantasifigurer. Han arbejder med maleri, grafik, akvarel, blæktegninger, skulpturer og i størrelser, som både egner sig til private hjem, virksomhedsudsmykninger, specialopgaver til offentlige institutioner, nybyggerier og byrum. 

Om Per Buk skrev kunstanmelderen Preben Winther blandt andet:

”Hans billeder kan forekomme næsten anstødeligt positive og livsglade, og de kan synes momentant naive. Hvad de måske også er. Det er sandsynligvis netop her, nøglen til kunstnerens verden skal søges.
Hans værker er insisterende. De skjuler ikke deres hensigter og dækker sig ikke ind under en eller anden finkulturel fernis. De byder sig til. Inviterer. Abstrakte fugle stritter med tæerne i fryd, og smiler, ligesom hans andre væsener smiler. Per Buk er en kunstner, der kan sammenlignes med en sten man kaster i vandet. For som ringe breder hans glæde, hans begejstring og høje aktivitetsniveau sig uden om ham, samt påvirker mennesker i hans nærhed, i det større sociale og samfundsmæssige fællesskab, han er en del af”.

Book en prøveophængning i dit hjem inden du foretager dit kunstkøb. Vi kører i hele Danmark og en prøveophængning koster kr. 3.000 – Tilbuddet gælder alle landfaste øer.